Client before and after

As I was in the area, I thought I’d drop in on a client just in the throws of completing their build.

WP_20160705_10_18_13_Pro

The house started as a 3 bedroom brick house with a large garage atop of a lane of traditional brick and clad houses.  We designed the house to include 2 new bedrooms with Ensuite facilities, a new family room, utility and shower room for the growing family.  For kerb appeal, we emulated the traditional houses in the street with a contemporary twist.  With brickwork painted on the lower half, the upper floor was clad in a dark composite board.  I think the results are starting to speak for themselves.

WP_20180220_10_30_43_Pro

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s